Vanhemman pahin painajainen

Moni on jo muista lähteistä varmaan kuullut/ lukenut että meidän rakas Saana pääsi parempaan paikkaan 2.6.21. Kaikki meni tosi nopeesti. Viikkoa aikasemmin keskiviikko yönä rupes ongelmat nostamaan päätä isommin. Kivut kasvo ja rupesi oksettamaan enemmän. Torstaina päätettiin mennä sairaalaan yöksi ja nesteyttää tyttö ja sitten palata perjantai aamuna kotiin. Lääkärin kanssa sovittiin että tehtäisiin tästä eteen päin joka päivä näin.

Perjantai aamuna tyttö oli taas huonompi ja todettiin että nyt puhutaan enään viikoista ja aloitetaan saattohoito. Hän kävi leikkaussalissa perjantaina ja hänelle laitettiin ihon alle epi letku. Perjantaina siirryttiin täysin hoitamaan hänen kipujaan ja hän ei enään ollut kykeneväinen menemään kotiin. Puhuttiin että ulos voi mennä jos hän jaksaa ja haluaa. Hän ei ollut enään halukas menemään ulos.

Oliskohan sitten ollut sunnuntai tai maanantai en enään muista kun lääkäri kertoi että nyt puhutaan enään päivistä. Perjantaista eteenpäin kaikki oikeastaan asui sairaalassa Saanan kanssa. Keskiviikko aamuna sitten lääkäri kävi sanomassa että nyt puhutaan enään tunneista. Sinä päivänä Saana kunto laski ihan silmissä. Illalla 19 aikaan hänen kanssa ei pystynyt enään kommunikoimaan ja 22.10 hän pääsi parempaan paikkaan… Ne viimeiset hetket ovat kyllä sellaisia mitä ei toivois kenenkään näkevän tai kokevan. Minä tulen ne ikuisesti muistamaan.

Tarkkasilmäiset varmaan huomasi että välistä puuttuu puoltoista vuotta tarinaa. Kerron ne varmaan joskus mutta en nytten. Viimeaikona tyttö oli niin kipeä että ei ollut edes haluja/ energiaa kertoa menneestä. Nytten on iso suru ja kaipuu. Se mikä isosti kuitenkin lohduttaa ja antaa hyvän olon on se että Saana ei koe enään kipuja eikä tuskaa.

Saanan nimissä tulen nytten kuitenkin jatkamaan hyväntekeväisyyttä Saana´s helping hands nimen kautta. Parhaillaan on meneillään huutokauppa ja perjantaina 11.6.21 on Saana´s Tournament hyväntekeväisyys turnaus. Tämä turnaus tulee olemaan perinteitä kantava ja paikkaansa etsivä turnaus. Haluan tehdä siitä suuren ja halutun turnauksen.

Tauko on ollut pitkä ja synkkä. Tulen lähitulevaisuudessa kirjoittamaan lisää puuttuvasta puolestatoista vuodesta. Pysykää siis linjoilla.

Jätä kommentti